Olen 23-vuotias tamperelainen humanististen tieteiden kandidaatti ja maisteriopintojeni loppusuoralla oleva historioitsija. Toimin vuonna 2019 Pirkanmaan Perussuomalaisten piirisihteerinä ja taloudenhoitajana sekä Tampereen Perussuomalaisten 1. varapuheenjohtajana ja tiedotus- ja viestintävastaavana. Olen perussuomalaisten kansanedustajaehdokas Pirkanmaan vaalipiirissä eduskuntavaaleissa 2019.

Kirjoitin ylioppilaaksi Tampereen lyseon lukion Eurooppa-linjalta keväällä 2014 ja saman vuoden syksystä olen opiskellut Tampereen yliopistossa. Politiikkaan ja perussuomalaisiin tulin mukaan aktivoitumalla Perussuomalaisissa Nuorissa. Vuosina 20172018 toimin Pirkanmaan Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajana, minkä jälkeen olen siirtynyt täysin puolueen luottamustoimiin.

Politiikan lisäksi intohimon kohteitani ovat sijoittaminen, Disney-harrastaminen, elokuvat ja penkkiurheilu. Osakesalkustani löytyy esimerkiksi kotimaisia kiertotalouden parissa työskenteleviä kasvuyhtiöitä. Olen Chelsean kannattaja. Jalkapallon lisäksi suosikkilajeihini lukeutuu Formula 1.

Poliittisesti olen oikeistokonservatiivi. Kannatan julkisen sektorin roolin pienentämistä ja vapaiden markkinoiden periaatteita. Kunnioitan ihmisten vapauksia ja päätäntävaltaa itsestään ja omaisuudestaan.

Uskon tulonsiirtojen sijasta hyvinvoinnin syntymiseen ihmisten vaurastumisesta. Työn on oltava aina kannattavaa, Suomen on houkuteltava investointeja ja omistajuudesta on tehtävä arvostettua. Pientä maksajapohjaa ei voi kaventaa entisestään keksimällä uusia menoja. Velka ei ole seurausta vähäisestä verotuksesta vaan liian suurista menoista.

Suomalaisessa politiikassa on asetettava aina suomalaiset etusijalle. Kansainvälisillä sopimuksilla ei voi perustella turvattomuuden lisääntymistä. Yhteiskunnalla, joka ei suojele lapsiaan, ei ole tulevaisuutta.

Me ollaan kusessa. Palauttaaksemme itsenäisyyden, vaurastuaksemme ja voidaksemme hyvin – on aika aloittaa uudelleen.